Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Saxána

(Michal, 5. 1. 2011 19:24)

Ahoj,můžu se ještě zeptat na fotku v té prezentaci v čase 1:32 kdy a kde byla vyfocená?
A ještě nevíš kde se Dívka na koštěti filmovala? A kdy jestli na jaře nebo v létě?
Děkuju:).

Saxána

(Michal, 3. 1. 2011 22:36)

Děkuju moc Jarko a měj se krásně:).

re: Michal

(Jarka, 3. 1. 2011 21:34)

Ahojky, moc děkuji.Jsem moc ráda, že se ti ta prezentace líbí.Dělala jsem jí s láskou.
Tak pokud myslíš tu fotečku u Vltavy v těch zelených šatičkách, tak to bylo Petře 18 let, je to z roku 1968.A ta druhá mi vychází Petra s deštníčkem se Zdenkem Mertou a to je promo fotka ke koncertnímu pořadu Petra 1900 (a potom) a to vychází asi na rok 1974.
Tak snad jsem se trefila na ty fotky ve správném čase.

Saxána

(Michal, 3. 1. 2011 17:27)

Ahoj,ještě jsem zapoměl na youtube.com jsem viděl tvojí prezentaci a musím ti říct,že to je opravdu nádherné.Ty fotky dohromady s tou hudbou mají takové krásné zvláštní kouzlo:).
Ještě bych se chtěl zeptat nevíš kdy a kde jsou vyfocené fotky v čase 0:10 a 1:34?
Děkuju.

Saxána

(Michal, 1. 1. 2011 18:42)

Ahoj Jarko,
děkuju moc za okamžitou odpověď a i tobě přeju všechno nejlepší do nového roku 2011.
Já také doufám že bude 2.díl také úspěšný jako 1.díl.Já jsem někde četl,že už před lety uvažovali scenárista Miloš Macourek a režisér Václav Vorlíček o pokračování,ale zůstalo tehdy v šuplíku.Škoda třeba kdyby to vyšlo tak by to bylo opravdové pokračování Dívky na koštěti na koštěti,ale s tím už teď nic nenadělme:(.To že je Petra milá sympatická a vtipná..... tomu věřím:).A máš pravdu Petra je opravdu krásná a když byla jako Saxana tak byla ještě krásnější a moc mě mrzí že jsem se s ní nemohl potkat když byla jako Saxana,to jsem ještě nebyl na světě.Jarko přeju ti hodně návštěvníků a měj se krásně.:):).

zadny

(sandra, 30. 12. 2010 18:42)

preju vsem hezky silvestr

re: Michal, 30. 12. 2010 15:02

(Jarka, 30. 12. 2010 17:22)

Ahoj Michale,
moc děkuji za pochvalu, ta vždycky potěší.-)
Saxana 2 se bude jmenovat Saxana - veletrh strašidel. Nebude to ale klasické pokračování, je třeba to brát jako jiný film, protože bude na půl 3D animovaný.
Příběh sice trochu naváže na Dívku na koštěti, ale hlavní roli už tam bude mít malá Saxanka, dcera Saxany a Honzy a zápletka filmu bude úplně jiná než v Dívce na koštěti.Spousta herců té doby už, bohužel, není mezi námi a tak jejich role byly nahrazeny jinými postavami.Tak se necháme překvapit.Já panu režisérovi V.Vorlíčkovi věřím, že film bude mít úspěch a premiéru slibuje kolem 15.září 2011, kdy už děti budou usazené ve školních lavicích.
Máš ale pravdu, je velká škoda, že se skutečné pokračování nenatáčelo mnohem mnohem dříve.....:-(
S Petrou Černockou jsem se osobně setkala už nesčetněkrát, vážím si toho, že už mě dlouho zná jako svou celoživotní fanynku.Občas si mejlujeme nebo zavoláme.Petra je totiž neuvěřitelně krásná bytost, která má navíc i krásnou duši.Je velmi milá, vtipná, nepokazí žádnou legraci, je přirozená a není vůbec namyšlená.Má v sobě obrovské kouzlo osobnosti a proto jí mám odmalička moc ráda.
Když byla Petra věkově jako Saxána, tak mně bylo 5 let.Bohužel v tomto věku jsem se s ní potkat nemohla, ale o rok později jsem začala vnímat její hlas, byl mi moc příjemný, Petra byla a stále je neuvěřitelně krásná a tak mi to fanouškovství už za ta léta zůstalo a nikdy mě to už nepustilo.Kdybych měla holčičku, na 100% by se jmenovala Petra.Ale měla jsem jen jednoho kluka a tak dostal jméno podle jedné z Petřiných písniček DAVID.
Přeji Tobě i všem návštěvníkům stránek všechno nejlepší do nového roku 2011, hlavně hodně zdraví, štěstí a spoustu lásky a pohody.
Zdraví Vás všechny Jarka.-)

Saxána

(Michal, 30. 12. 2010 15:02)

Ahoj Jarko,
máš moc bezva webovou stránku,díky za ní a především díky za článek o tom že bude pokračování Dívky na koštěti,bez něho bych se možná ani nedozvěděl že pokračování bude.Dívka na koštěti je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a už se moc těším na 2.pokračování,ale přece jenom mě trochu mrzí,že se ten druhý díl nezačal natáčet už dříve třeba pár roků po vzniku prvního dílu:(,podle mě by to na sebe lépe navazovalo a ty herci by byli přibližně stejně mladí.Dnes už je to přece jenom dlouhá doba od vzniku 1.dílu a ti herci už dnes ypadají úplně jinak než v tom 1.díle a už to prostě podle mě nebude úplně ono tak jako kdyby se to natočilo pár roků za sebou.Ale nemyslím to nijak špatně:).A i tak už se na 2.díl hrozně moc těším a doufám že se bude líbit tak jako ten 1.díl.
A všem hercům z Dívky na koštěti přeji hodně zdraví štěstí a úspěchů v osobním i pracovním životě a to především čarodějce Saxáně-Petře Černocké a vzpomínám na jejich mladá léta z roku 1971.Snad si tohle třeba někdy Petra Černocká přečte a taky mi sem něco napíše, i když je to asi málo pravděpodobné,tak já budu doufat, že ano.Kdyby to tak bylo, byl bych rád.
:)
Ještě bych se chtěl na něco zeptat,je to sice asi troch hloupá otázka,ale i tak nepotkala jsi se někdy s Petrou Černockou když byla věkově jako Saxána? A jaká je Petra Černocká povahově.

VIANOCE

(peťo zo sLOVEnska, 23. 12. 2010 6:12)

Prajem tebe ale aj Petruške krásne Vianoce a v nasledujúcom roku zdravie a ench sa darí

re: pisen Svatebni

(Jarka, 17. 12. 2010 9:46)

Zdravím Vás všechny.Tak všem, kteří si o písničku Petry Černocké "Svatební" napsali, jsem ji poctivě poslala.-)Tak snad jsem Vás potěšila.Přeji všem návštěvníkům mých stránek krásné vánoční svátky plné pohody a děkuji za Vaší přízeň.

písen Svatební

(jana, 17. 12. 2010 0:40)

Dobrý den, prosím,podle předchozích komentářů nejsem jediná kdo ji schání, prosím mohl byste mi někdo píseň "SVATEBNÍ" taky poslat? chci si ji nechat zahrat na svatbe, ale nikde na CD se neda sehnat. Dekuji za Vasi laskavost!
bija1@centrum.cz

svatebni

(jarudeli, 16. 12. 2010 22:21)

dobrý den, znovu já, tentokrat prikladam mou e-mailovou adresu kam mi muzete "SVATEBNÍ" poslat. dekuji
jarudeli@seznam.cz

svatební

(jarudeli, 16. 12. 2010 22:19)

Dobrý den, prosím, poslal byste mi prosím někdo píseň "SVATEBNÍ" ? chci si ji nechat zahrat na svatbe, ale nikde na CD se neda sehnat. Dekuji za Vasi laskavost!

Len tak,že...

(peťo zo sLOVEnska, 9. 12. 2010 11:15)

...bližia sa sviatky vianočné a tak prajem krásne a šťastné Vainoce a v Novom roku 2011 nech všetko ide ako má a zdravie nás neopúšťa

píseň SVATEBNÍ

(Jiřina, 27. 11. 2010 12:26)

Milá Jarko,moc Vás prosím,jestli by jste mi také nemohla poslat písničku od p.Černocké-SVATEBNÍ.Nejde nikde sehnat.Moc Vám děkuji a hezký den. machalova.jirina@seznam.cz

I ja hledam pisnicku Stin Magnolii

(Jirka, 21. 11. 2010 14:32)

Dobry den pani Jarko, Vase odpoved ohledne teto pisnicky je jiz rokapul stara a tak jsem se chtel zeptat, zdali jste mezitim treba mela uspech....? Na tuto pisnicku si vzpomenu vzdy, kdyz na jare kvetou magnolie, v zivote jsem ji ale slysel snad jen trikrat. Od pani Cernocke nemam doma nic, kdybyste chtela pro pripomenuti poslat jednu-dve pisnicky, byl bych rad. Nevim, co bych Vam nabidl na oplatku, mam snad 300 CD a asi 150 LP nejruznejsich zanru. Je tu klasika, opereta, Semafor, proza, pop, dechovky, Zdenek Stepanek, francouzske sansony, hudba hrana na kolovratek, na loutnu, na harfu...... Mohu i digitalizovat LP, kdybyste napsala zanr, ktery Vas zajima, snad by se neco naslo - jak uvedeno, rad bych poskytl nejakou protisluzbu. S pratelskym pozdravem: Jiri Svejda. adresa: jiri-svejda@gmx.ch

DETTO

(peťo zo sLOVEnska, 21. 11. 2010 8:22)

Hej je to tak,táto pieseň má v sebe obrovskú silu a už som ju rozposlal meilovou poštou obrovskému môjmu okoliu,nadherné je to napísané a úžasne naspievané,až mravenisko chodí po celom mojom tele....

NIČ VIAC

(peťo tulák, 21. 11. 2010 8:20)

Hej,nic víc len jedna a tá istá pieseń mi tu od rána kolemdokola znie z reprobedien a síce NIC VÍC

měl bych přání

(Luboš, 30. 10. 2010 18:41)

Dobrý den zjistil jsem že máte možnost poslat mp3 P.Černocké Svatební ctěl bych ji dát dceři k fotkám na dvd,prosím pěkně o zaslání lubosstransky@seznam.cz

SVATEBNÍ PÍSEN

(STANISLAV SIMEK, 11. 10. 2010 21:44)

DObry den práve jsem se docetl ze posilate svatebni pisen od Petry Cernocke.Ta pisnicka se mi strasne líbi ale sehnat ji a stahnout jsem nikde nenasel tak jestli by jste byla tak hodna a poslala jste mi ji take tak bych vam byl hodne vdecny. dekuji mnohokrát. moje adresa je simek.st@seznam.cz


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »