Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkend plný zklamání

30. 7. 2008

Vystoupili pro dobrou věc a nechali se napálit! Umělci, kteří přijeli na koncert Víkend plný hvězd, pořádaný v zámku Berchem v Chodové Plané, podpořit svým vystoupením Nadaci pro transplantaci kostní dřeně, zplakali nad výdělkem.

Obrazek

Místo slibovaného minimálního honoráře, který kryje umělcům prakticky jen cestovní náklady, neviděli vystupující jako Iveta Bartošová (42), Heidi Janků (44), Petra Černocká (58), Standa Hložek a řada dalších od organizátora Jaroslava Vacaty ani korunu. „Ano, Iveta Bartošová v Chodové Plané vystupovala a dodneška nemá nic zaplaceno. Nejdřív nám pan Vacata ukazoval jakési složenky, že zaplatil, ale to nebyla pravda, takže nám nakonec nabídl splátkový kalendář,“ potvrdil Ivan Rössler, který Bartošovou ve věci zastupoval.

„Pan Vacata nám lhal o množství návštěvníků, tvrdil, že prodal v předprodeji tisíce lístků, pravda ale byla jiná, víc než dvě stě lidí nepřišlo. Umělcům dal jen nekryté směnky a nám pak tvrdil, že peníze už dávno poslal, což byla taky lež, dodnes neposlal nic nám, ani jinému personálu, co vím. Vystupujícím, které naše agentura zastupuje, samozřejmě škodu částečně uhradíme ze svého,“ uvedl Richard Dušák ze společnosti RichART, která zastupuje velkou část účinkujících. Dále Dušák dodal, že trestní oznámení zvažuje, ale mnoho nadějí na úspěch nemá. Ti, kteří podobně jako Iveta Bartošová vystupovali »na sebe«, mají smůlu.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář