Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Sama si zaplatila desku!

19. 2. 2007

Petra Černocká: Sama si zaplatila desku!

Petra Černocká je čím dál víc krásnější. (foto Aleš Kartal)

Petra Černocká křtila obklopena přáteli.

Petra Černocká křtila obklopena přáteli. (foto Aleš Kartal) Petra Černocká je čím dál víc krásnější. (foto Aleš Kartal)

Pondělí 19.2. 2007, 14:00

Krásná zpěvačka Petra Černocká (56) své poslední CD vydala už v listopadu, ale oficiální křest proběhl až teď!

Na křtu CD Petry Černocké, který se konal v luxusních prostorách Casino Prezident, se sešla spousta zajímavých osobností. Petra pozvala své přátele, aby jim zazpívala některé songy z nového alba, které nese název Souhvězdí Střelce.

,,Tohle CD není zas tak nové. Na pultech už je od listopadu, ale až teď jsem uspořádala křest," prozradila Petra Super.cz.

Zpěvačka, která vystudovala operní zpěv a svou kariéru odstartovala v divadle Semafor, se rozhodla pro tvorbu emotivních písní, na kterých spolupracovala se svým manželem kytaristou Jiřím Pracným.

,,Mám ráda ten styl, co teď zpívám. Nechtěla jsem moc experimentovat v hudebním žánru, protože se to nemusí vyplatit," přiznala Černocká, která si zaplatila sama ze své kapsy vznik desky. ,,Pokud se tohle CD prodá a já na tom něco vydělám, tak pak mohu uvažovat o natočení další desky."

Popřát Petře hodně úspěchů s novou deskou přišli bavič Josef Mladý, Iva Hüttnerová, Saskia Burešová, Marie Tomsová, Milena Vostřáková, pěvecké duo Kamélie a mnoho dalších.

Saxana

I přes neustálé dohady kolem vzniku pokračování oblíbené komedie Dívka na koštěti Petra potvrdila, že natáčet se bude. ,,Už v březnu by měla padnout první klapka. Natáčet se začne na Liberecku, kde momentálně hledáme vhodnou vilku," uvedla aktuální informace zpěvačka a herečka Petra Černocká.
 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář