Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká v exkluzivním rozhovoru

20. 8. 2009

Petra Černocká (foto: FitF)

Magazín Mineralfit.cz Vám přináší exkluzivní rozhovor s oblíbenou zpěvačkou Petrou Černockou. Jaký má vztah ke zdravému životnímu stylu? Jak je na tom s dietami a cvičením? Kam se letos chystá na dovolenou? Odpovědi naleznete ve článku!

Jak to děláte, že vypadáte stále tak skvěle?

Petra Černocká: "Děkuji za pochvalu. Tuto otázku slýchávám poměrně často a vždy na ni odpovídám stejně. Snažím se celkově zpomalit tempo a nikam se zbytečně nehnat. Samozřejmě se také snažím dodržovat zásady zdravé výživy a hlavně jíst střídmě."

Jaký sport Vás nejvíce baví? Který sport Vám naopak vůbec nepřilnul k srdci?

Petra Černocká:"Mám ráda takové sporty, při kterých se lidé sejdou, aby se pobavili. Rozhodně nemám ráda vrcholové sporty. Třeba takový  fotbal a hokej mi příjdou jako opravdu kruté sporty".

Jaký máte vztah ke zdravému životnímu stylu? Můžete říci, že jíte opravdu zdravě?

Petra Černocká:"Ano, snažím se jíst zdravě. Můj muž je zastáncem zdravé výživy.

, takže dbá na to, abych vařila zdravě. Do restaurací příliš nechodíme, raději si připravujeme jídlo sami doma. Preferujeme přípravu pokrmů na olivovém oleji, jíme hodně zeleniny a také maso."

Jaký máte vztah k dietám? Která dieta se Vám nejvíce osvědčila?

Petra Černocká:"Diety nemám ráda, ale bohužel je také musím občas dodržovat. Že bych držela dietu se přímo říci nedá, pracuji spíše s jojo efektem. Jeden den se pořádně najím (dám si třeba ořechovou zmrzlinu a nebo pořádný kus masa) a další dva dny jím pouze zdravé věci, třeba Lučinu se zeleninou. Celkově se však snažít dodržovat zásady dělené stravy a vyhnout se veškerému pečivu."

Jaké sladkosti neodoláte?

Petra Černocká:"Nejraději mám koláče a buchty."

Kdy a kde se chystáte na letní dovolenou? Která země, kterou jste doposud navštívila se Vám nejvíce líbila?

Petra Černocká:"Nejvíce se mi líbilo v Thajsku. Byli jsme na takovém malém ostrůvku, kde nás přivezli loďkou. Bylo to tam opravdu moc krásné. Ráda bych se chtěla ještě někdy podívat do Londýna a Říma.  Letošní léto

trávíme na chalupě, kde nám společnost dělají 3 kočky a 2 psy."

Chystáte se v nejbližší době vydat nějaké nové CD? Pokud ano, můžete nám o něm něco prozradit?

Petra Černocká:"Nové CD v nejbližší době neplánuji vydat. Poslední CD jsem vydala před čtyřmi lety. Lidé poslouchají především písničky, které jsem nazpívala už kdysi. Vydání nového CD ráda přenechám mladší generaci zpěváků.Zajímavé také je, že si mě plno lidí pamatuje jako herečku a ne jako zpěvačku. Přitom jsem v životě natočila pouze jeden film. Od té doby mi lidé také často říkají Saxano."

Co považujete jako největší úspěch v osobním a profesním životě?

Petra Černocká:"Největším úspěchem v osobním životě je určitě narození mé dcery. V profesním životě je mým největším úspěchem to, že lidé poslouchají mé písničky dodnes".

Redakce magazínu Mineralfit.cz děkuje Petře Černocké za rozhovor. Byla to pro nás opravdu pocta setkat se s Vámi. Přejeme Vám mnoho úspěchů v osobním i profesním životě.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář