Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká v 8.dílu VIP Prostřeno ! Víme kdo si ve čtvrtek vykouzlí zájezd !

11. 8. 2012

Další týden s VIP Prostřeno! začne již v pondělí 13.8.2012. A začne skromně, ale bude gradovat. Zahájíme prostou studentskou krmí u Petry Horváthové, abychom pokračovali bláznivou opulentní večeří u Anife Vyskočilové, pohodovým večerem v útulném domečku s kouzelnou zahradou Petry Černocké a skončili rustikálním večírkem na statku se čtyřiceti koňmi u Martina Krause.

ZPĚVAČKA PETRA ČERNOCKÁ VE SVÉ KOUZELNÉ KUCHYNI Kiss


Jak moc se budou pravidly VIP Prostřeno! řídit hvězdy ze řetězu utržené? Mládež zastupují představitelé tragických milenců Vendy Bernátové a Dana Pánka ze seriálu Cesty domů. Jaká kouzla a zázraky nás čekají v kuchyni legendární filmové Saxany Petry Černocké? A co vypadne z pusy bezprostřední Anife Vyskočilové, že se jediný muž tohoto týdne občas začervená? „Ale mladej, já po tobě nejedu, aby sis nemyslel, že jsem pedofilní teta,“ uklidňuje svého souseda u stolu koketa Anife.


„Je to rebelka neuvěřitelná a fajn herdek baba a mám dojem, že se budeme hodně kamarádit. Anife bude luxusní kuchařka, ale nemyslím si, že by byla lepší než já,“ chvástá se Martin, který si věří. Mladší Petra očekává v úterý u Anife »průtrž energie« a její kamarád »spoustu zábavy«. A taky že ano. Samozřejmě nejen v úterý, ale po celý týden se s dalším VIP kvartetem máte na co těšit v hlavním vysílacím čase jen na Prima family. A jak ze štábu uniklo, zájezd si nakonec vykouzlila, pardon, vyvařila čarodějnice Saxana alias Petra Černocká ! Asi si místo kuchařky vzala na pomoc Lexikon kouzel…

VELKÁ GRATULACE PETRO ! Kiss

Foto: TV Prima

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář