Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká upřednostňuje pracovní Silvestry

7. 1. 2009

Mezitím co oslavovali, auta jim zasypal sníh

Obrazek


 

Zpěvačka a herečka Petra Černocká možná trávila tohoto roku Silvestra právě s Vámi, akorát, že z druhé strany obrazovky. Film "Dívka na koštěti", ve kterém si zahrála čarodejnici Saxanu, totiž rozhodně patří mezi ty české filmy, na které  stojí za to, se o Silvestra podívat a pobavit se při nich. " V posledních letech dávám přednost pracovním Silvestrům. To znamená, že poslední den roku zažiji vždy v jiném prostředí, s jinými lidmi a to má také něco do sebe. V poslední době se nějak vžilo oslavování na náměstích. Proč ne, je to podle mě celkem dobrodružné a líbí se mi to," prozradila.

 

Kdyby si chtěla vzpomenout na toho nejveselejšího Silvestra, jakého kdy zažila, asi by musela pátrat v paměti dobrých pár let dozadu. " Zřejmě by to byl čas z období , kdy jsem ještě studovala. Když je člověku dvacet let, tak považuje vlastně každý den za nudný, pokud nemá nikdo z kamarádů svátek, narozeniny nebo nějaký jiný důvod k oslavám. Dnes mi kalendář důvody k tomu, abych byla veselá, neurčuje. Zábava může být kdykoliv, Silvestr je jen jedna z možností. "

 

Ráda si ale vzpomíná na Silvestr, kdy se s kamarády výborně bavila na jedné horské chatě. " Ráno nás však čekal šok. Na oslavu jsme totiž dorazili ješte za skoro jarního počasí, ale do Nového roku klesla teplota přibližně o 20 stupňů Celsia. Z našich aut byly najednou ledové kopečky, které pokrývala téměř metr vysoká sněhová nadílka. Než jsme auta tak nějak  očistili, trvalo to dvě hodiny a zbytek dne padnul na zpáteční cestu do Prahy, protože cestáři byli tak jako každý rok na příchod zimy " perfektne " připravení. Takže nějak je silvestrosvký sníh překvapil," dodala se smíchem Petra Černocká.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká a Kardinálové

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář