Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká míří do televize. Nahradila mladší konkurentku!

27. 8. 2008

Filmová Saxana už natočila sedm dílů druhé série pořadu o pejscích. Od září se na ni mohou těšit diváci ČT. Ve hře je ale i Nova!
Obrazek
Dívka na koštěti se bude objevovat na televizních obrazovkách České televize. Herečka a zpěvačka Petra Černocká (59) bude diváky od září provádět pořadem Psí život. S druhou řadou dojemného a strhujícího pořadu o zvířatech přichází i změna moderátorky – doposud nové domovy pro čtyřnohé miláčky hledala Gabriela Bártíková, kterou si jistě pamatujete z někdejší novácké talk show Áčko.
Ač je Černocká velkou milovnicí zvířat, její kývnutí na roli moderátorky pořadu o pejscích je překvapující. Před časem se nám totiž svěřila, že sice míří do televize, ale s poněkud jiným formátem pořadu. Společně s několika lidmi připravila návrh na talk show s názvem Obnaženy. „Mělo by být povídání s nadhledem, a řešit by se tam měly názory žen vždy na nějaké konkrétní téma, které ženské opravdu zajímá. Divákům se bude určitě líbit,“ nadšeně vyprávěla v jednom z rozhovorů, který nám poskytla. „Obnaženy zatím stojí,“ řekla včera Pikantu.cz. „Na trochu jinou talk show o mně uvažuje TV Nova, pokud to vyjde, tak od začátku příštího roku,“ dodala.
 
Psí život se těší velké divácké oblibě. Pořad tvoří dojemné příběhy pejsků, kteří musejí z různých důvodů opustit své majitele. Tuto psí show začala původně vysílat švédská televize STRIX, následně se přidalo i Finsko a Španělsko.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář