Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neslavný osud filmové hvězdy! Michal Hejný: Zemřel na AIDS!

12. 9. 2010

774537_import-zleva-vlastimil-zavrel-petra-cernocka-michal-hejny-a-jan-kraus.jpg


Co spojuje břitkého moderátora Jana Krause (57), který každý pátek září ve své talk show, s hercem »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 Vlastimilem Zavřelem (56)? Přece role lotrů v pohádkové komedii Dívka na koštěti! A deníku Aha! se podařilo zjistit, kam zmizel třetí z trojice »záporáků«, kteří škodili Saxaně Petře Černocké (60)! Herec Michal Hejný zemřel na AIDS!

„Odjakživa to byl rebel a průšvihář,“ říká o svém dávném kamarádovi Zavřel. „Chodil jsem s ním na konzervatoři do prvního a druhého ročníku, potom udělal zkoušky na DAMU, takže tam přešel. Chodil do ročníku s Janou Paulovou, Simonou Stašovou a dalšími. Měl pořád problémy ve škole. Dokonce ho podmínečně vyloučili,“ vzpomíná Zavřel alias Jindřich Valšík z Ordinace v růžové zahradě 2.

Podle jeho slov se na DAMU problémy Hejného tak vyhrotily, že mu nezbylo nic jiného než školu opustit. „Měl špatnou docházku. Byl to komediant. Dokonce během jedné ze svých eskapád rozbil nějaký výtah. Skákal v něm tak dlouho, až ho strhl,“ pokračuje Zavřel s tím, že Hejného život byl stejně bouřlivý jako role, z níž si ho pamatují snad všichni diváci.

„Odjel zkusit štěstí do Hollywoodu. Myslel si, že se z něj stane hvězda, čekal ho tam ale jiný osud. Byl homosexuál, v Americe dostal AIDS a zemřel,“ šokoval koncem kamaráda Zavřel.

Jedna z nejznámějších scén ze Saxany – to když třem záporákům narostla králičí ušiska.

774541_.jpg


Petra Černocká

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář