Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kamil Střihavka: Červené prádlo mě fakt vzrušuje!

15. 6. 2007

Čtvrtek 14.6. 2007, 12:00

Zpěvák Kamil Střihavka (42) si nenechal ujít přehlídku spodního prádla značky, kterou si oblíbila herečka Jana Švandová. Super.cz prozradil, že nejvíc ho bere červené krajkové!

„Jednoznačně červená barva. Ale to myslím vzrušuje každého chlapa," prozradil po zhlédnutí přehlídky francouzského spodního prádla Le Chaton v restauraci Soho, kde se slavilo desáté výročí časopisu o moderním bydlení, vlasatý rocker. „Samozřejmě že jenom na manželce," dodal vzápětí do bronzova opálený Kamil, který na party vystupoval.

„Nebyl jsem na dovolené, ta mě čeká až o prázdninách. Ale v těchhle tropech celé dny vysedávám doma na terase nebo u bazénu," vysvětlil Střihavka svou čokoládovou barvu.

Poté, co muzikant opustil kapelu BSP, založil si vlastní novou pod názvem Leaders. Kromě toho, že natáčí novou desku, která vyjde na Vánoce, budou celé léto vystupovat na open air festivalech.

Na večírku, který moderovala Klára Doležalová, mimo Kamila zahrálo dívčí smyčcové trio Nobles, kde ještě donedávna na housle hrála přítelkyně Sámera Issy Pavla Dubná a zpěvačka Hana Zagorová.

Mezi hosty se objevila moderátorka Štěpánka Duchková s přítelem Janem Hruškou, herec Pavel Zedníček s moderátorkou rádia Impuls Hankou Kousalovou nebo zpěvačka Petra Černocká.

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář