Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOVOLENÁ PETRY ČERNOCKÉ

21. 7. 2007

DOVOLENÁ PETRY ČERNOCKÉ

18.7.2007, 08:02 
Se zpěvačkou a herečkou Petrou Černockou jsem si povídala na téma Dovolená. Co myslíte kam jezdí nejraději a kam se chystá letos? Tak jestli vás to zajímá, tak čtěte dále.
Kam jezdíte nejraději na dovolenou?.
Nejraději jezdím k moři, ale ne víc, než na čtrnáct dnů, protože se mi tam stýská po mých zvířatech. Mám psa a dvě kočky se kterými jsem většinou celé léto na chalupě. Tam je nám všem(včetně manžela) moc dobře.

Jaká by měla být vaše dovolená Snů?
Nemám žádnou velkolepou představu o luxusní dovolené. Každá dovolená je taková, jak se na ní člověk cítí, a je vlastně jedno kam jede. Musí tam být hlavně s lidmi, které má rád a se kterými je mu za všech okolností dobře.Byla jsem už leckde, jedna z nejhezčích dovolených byla v Thajsku, protože tam se všichni na vás usmívají, jakoby tam nic nebyl problém. No a to moře, palmy a také místní kuchyně, neměly chybu.

Vaše nej-dovolená
Nejlepší
Asi ten největší zážitek byla pro mě Kuba, protože to bylo za hlubokého socialismu, kdy se skoro nikam nedalo vycestovat.Nebyla jsem sice u moře poprvé, ale tak azurové moře a nádherné pláže jsem do té doby nikde jinde neviděla, až po letech v Thajsku.

Nejhorší
Příšernou dovolenou jsem zažila v Řecku. Byla jsem tam v září, kdy tam má být údajně krásně, ale propršelo nám celých čtrnáct dnů. Byla zima, kterou tam prý nikdo nepamatoval, a tak jsme seděli na verandě celé dny zabalení v dekách.Nevykoupali jsme se ani jednou.

Kam se chystáte letos?.
Došla jsem k závěru, že v létě, kdy je u nás také hezky, nemá cenu kamkoli jezdit, snad až na podzim. Budu na chalupě a protože jsem si už obstarala různé příručky a mapky okolí, budeme jezdit jen na krátké výlety po okolí. Chalupu mám v krásném kraji, v Lužických horách, takže je nejvyšší čas se s okolím seznámit. Jezdím tam už odmalička a vlastně ten kraj neznám. Mám i výborné kolo, takže kratší trasy objedu právě na něm a udělám i něco pro svoje zdraví. Vzadu má takový šikovný košík ve kterém mohu i vozit Wajdu, to je můj jezevčík, a víte, že se mu to docela líbí!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář