Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dcera Petry Černocké bere tříměsíční dceru s sebou na večírky

5. 5. 2011

5. května 2011 10:04

Dcera zpěvačky a herečky Petry Černocké (61) Bára Vaculíková poprvé na veřejnosti ukázala svoji tříměsíční dceru Olivii Coco. Vzala ji na křest kuchařky Markéty Hrubešové (39). A v pohodě ji i před zraky všech hostů nakojila.

"Beru Coco všude sebou. Jezdí se mnou i na koncerty. Poprvé jsem s kapelou Yellow Sisters koncertovala hned po šestinedělí. "Kokoška" byla úplně v pohodě. Má ráda ruch, dokonce se mnou byla i na pódiu," řekla Super.cz Bára Vaculíková.

"S kojením na veřejnosti nemám žádný problém. Myslím, že tohle tabu je dávno pryč. Že bych šílela blahem, když mě u toho fotí, to ne. Ale jinak to je absolutně v pohodě," říká.

 

"Kojím v podstatě kdykoli dá vědět. V noci k ní vstávám každé dvě hodiny. Moc toho nenaspím a tatínek taky ne. Ale unavená překvapivě vůbec nejsem. Nedokázala jsem si roli mámy vůbec představit a musím říct, že nic hezčího mě v životě nemohlo potkat. Je to nádhera," vysvětluje zpěvačka, kterou zřejmě brzy čeká další velký životní krok - svatba.

"Zřejmě žádost o ruku brzy přijde. Přítel už kupoval před pár dny zásnubní prsten. Máme společný účet, takže zjistit to nebylo těžký," směje se.

Vaculíková také prozradila, že má zakázáno své mamince Petře Černocké říkat babičko. "To přísně utnula. Musí se jí říkat pramámo, na babičku je alergická," dodala se smíchem. 

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář